Ready for Fall x #FA-SSION

Model photo

Hello there! New “The BlogList” post με την αγαπημένη μου Φανή!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που φωτογραφήθηκα ξανά με κάποια άλλη blogger! Για αυτό αποφασίσαμε με την Φανή από το FA-SSION, να κάνουμε ένα νέο post παρέα!

Η Φανή πέρα από υπέροχη Fashion Blogger είναι και φοιτήτρια αρχιτεκτονικής. Λατρεύει τα ταξίδια και πιο πολύ τα καλοκαιρινά γεμάτα ήλιο και θάλασσα. Αδυναμία της είναι (κάτι που την χαρακτηρίζει πολύ), τα μαλλιά της τα οποία είναι πάντα υπέροχα. Το style της θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω chic & casual. Λατρεύει να συνδυάζει το κάθε ντύσιμο με τα αγαπημένα της Sneakers ή με ένα ζευγάρι μπότες.

Τι επιλέξαμε να φορέσουμε σήμερα; Στο νέο post του “The BlogList”, επιλέξαμε να φορέσουμε δυο φορέματα από την αγαπημένη μου AddLoft. Maxi floral φόρεμα για την Φανή και γκρι shirtdress για εμένα.

Οι ζώνες είναι ένα αξεσουάρ που αγαπάμε πολύ και οι δυο μας. Είναι επίσης ένας τρόπος να κάνεις ακόμα και ένα επίσημο ρούχο πιο casual. Μεγάλο Trend για φέτος, το οποίο έχω λατρέψει, είναι οι διπλές ζώνες. Θα το τολμήσεις;

Ελπίζω να σας άρεσε το νέο post! Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το blog της Φανής www.fa-ssion.com

What we wear:

Φορέματα: AddLoft

Ζώνες: Individual Leather

Καπέλο: Giorgio Hatter

Φωτογράφος: Ελένη Παυλίδη

Model photo

Model photo

Hello there!
I am back with a new post for The BlogList with my favorite girl Fani.
Fani except from a great fashion blogger, is also studying architecture. She loves to travel in summery destinations. Her greatest feature is her hair, which are always perfect! Her style is chic & casual. She loves to wear her sneakers or a pair of boots.

What did we choose to wear today?
In the new post of The BlogList, we are both wearing AddLoft dresses. Maxi floral dress for Fani & a grey shirtdress for me.

Belts are an accessory that both of us love to wear. It is also an easy way to wear a formal dress in a casual way. A grand trend for this winter (that I really love) is the double belts. Are you gonna try it?

Hope you liked it! Don’t forget to check www.fa-ssion.com .

What we wear:

Dresses: AddLoft

Ζώνες: Individual Leather

Καπέλο: Giorgio Hatter

Photographer: Eleni Pavlidi

Model photo

Model photo

Model photo

You may also like