– How to wear your scarf –

Model photo

Πάντα μου άρεσαν τα μαντήλια! Όμορφα χρώματα σε λαμπερά και μαλακά υφάσματα μπορούν να μετατρέψουν το πιο classic & casual ντύσιμο σε μία ξεχωριστή εμφάνιση. Τετράγωνα, τρίγωνα, μεγάλα, μικρά, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Για αυτό το λόγο επισκέφθηκα το Maria Michopoulou showroom για να βρω τα πιο όμορφα μαντήλια της σεζόν και να σας δείξω με ποιους τρόπους μπορείτε να τα φορέσετε! Ας δούμε κάποιες όμορφες ιδέες!

  1. Εσύ θα φόραγες το μαντήλι σου σαν βραχιόλι; Τέλειο για να το φορέσεις με ένα απλό tshirt αλλά και πάνω από ένα απλό μακρυμάνικο ζιβάγκο! Να επιλέξεις ένα μικρό τετράγωνο μαντίλι και να μην φοβηθείς τα έντονα χρώματα! Why not?

Model photo

2.Το αγαπημένο μου! Κάνε μια όμορφη κοτσίδα και δέσε το μαντήλι σου γύρω από το λαστιχάκι! Αν έχεις μακριά μαλλιά είναι ακόμη πιο όμορφο γιατί μπορείς να το πλέξεις και στην κοτσίδα σου! Love it!

Model photoModel photoModel photo

3.Κρέμασε ένα μικρό μαντήλι στην τσάντα σου, για να την κάνεις να φαίνεται κάθε μέρα διαφορετική! Λατρεύω τα μαντίλια στις τσάντες!

4.Το μαντήλι στο λαιμό είναι κάτι που επιλέγω να φοράω πολύ συχνά! Μπορείς να το βάλεις το πρωί στο γραφείο με ένα όμορφο πουκάμισο αλλά και στη βόλτα σου με ένα t-shirt.

Model photo

 

Model photo

Model photo

5. Μαντήλι-εσάρπα. Μπορείς να το φορέσεις πάνω από το μπλουζάκι σου, αλλά και πάνω από ένα blazer, ένα παλτό ή το δερμάτινο σου jacket.

6.Θα φόραγες το μαντήλι σου σαν top πάνω από το μπλουζάκι σου; Γιατί όχι; Μπορείς να το βάλεις πάνω από ένα ζιβάγκο, ένα t-shirt ή ένα μονόχρωμο πουκάμισο. Φρόντισε το μπλουζάκι σου να είναι μονόχρωμο για να κάνεις την αντίθεση με το μαντήλι-top σου!

 

Model photoModel photo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελπίζω να σας άρεσε! Μπορείς να βρεις αυτά αλλά και πολλά άλλα υπέροχα μαντήλια, τσάντες αλλά και τα μοναδικά Dyrberg/Kern κοσμήματα στο Maria Michopoulou showroom.

Τι λες; Πώς θα φορέσεις εσύ το Maria Michopoulou showroom μαντήλι σου;

xx

Model photo

You may also like