– Matcha Tea –

Model photo

Οι δικαιολογίες θεωρώ ότι έχουν τελειώσει και για εμένα αλλά και για εσένα. Περάσαν τα Χριστούγεννα, οι απόκριες, η καθαρά Δευτέρα και ήρθε η ώρα να μπεις σε πρόγραμμα! (και εγώ μαζί!). Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας για να χτίσουμε το bikini body που κάθε χρόνο ονειρευόμαστε αλλά και να χτίσουμε τον μεταβολισμό μας. Are you ready?

Εσύ έχεις βρει το ρόφημα που σου ταιριάζει και ταυτόχρονα κάνει πολύ καλό στην υγεία, αλλά και στο σώμα σου; Το τσάι είναι το αγαπημένο μου ρόφημα! Πίνω κάθε πρωί, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τον τελευταίο μήνα πίνω καθημερινά το Matcha Ninja, ένα είδος πράσινου τσαγιού σε σκόνη, άλλωστε «Matcha» σημαίνει «τσάι σε σκόνη», αφού πρόκειται ουσιαστικά για ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού αλεσμένα σαν πούδρα. Καταναλώνοντάς το προσλαμβάνεις 137 φορές τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού και 12 φορές τη θρεπτική του αξία. Το Matcha προσφέρει υψηλά επίπεδα ενέργειας μαζί με ηρεμία και συγκέντρωση και ταυτόχρονα βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος. Κάνει πολύ καλό στο μεταβολισμό μας, καθώς βοηθάει στην οξείδωση του λίπους στο σώμα και επίσης προσφέρει επιπλέον καύση θερμίδων κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Η αυθεντική μάτσα διαχωρίζεται από τα απλά φύλλα πράσινου τσαγιού από τον τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής της. Τα δενδρύλια του πράσινου τσαγιού θα πρέπει να βρίσκονται υπό πλήρη σκιά (έχοντας καλυφθεί με σκούρα πανιά) για 3-4 εβδομάδες πριν την συγκομιδή τους, ούτως ώστε να αποφεύγεται η απευθείας επαφή με τον ήλιο. Αυτό επιτυγχάνει την δραματική αύξηση της χλωροφύλλης στα φύλλα, και κατ᾽επέκταση των αντιοξειδωτικών τους και είναι αυτό που κάνει το μάτσα υπερτροφή.

Το Matcha Ninja είναι 100% Ceremonial Grade Matcha, δηλαδή στην παρασκευή του χρησιμοποιούνται τα πιο νεαρά και φρέσκα φύλλα από την κορυφή του φυτού, τα οποία είναι εκ φύσεως πιο γλυκά και πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Έπειτα, αφαιρούνται πλήρως οι μίσχοι και οι νευρώσεις των φύλλων (που είναι πολύ πικροί), προτού αλεστούν σε πούδρα. Το Matcha Ninja είναι το πλέον εύγεστο Matcha, χωρίς καμία πικράδα στην τελική του επίγευση.

Αξίζει να δοκιμάσεις το Matcha Ninja! Είναι μια ιδανική περίοδος που το σώμα σου χρειάζεται να αποτοξινωθεί! Δες τα όλα εδώ: http://www.matchaninja.com.gr/el/

Θα τα πούμε σύντομα με πολλά ακόμα helathy tips!

xx

Φωτογράφος: Ελένη Παυλίδη

Model photo

Model photoModel photoModel photo

You may also like