Beachwear by MMShowroom

Model photo

 

Επιτέλους καλοκαίρι! Είναι πλέον εμφανές ότι πρέπει να αρχίσεις να προγραμματίζεις τον προορισμό που θα διαλέξεις να κάνεις τις φετινές σου βουτιές! Δεν ανυπομονείς να πας σε ένα όμορφο νησί και να γεμίσει το μάτι σου λευκό και μπλε;

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή!(κλασσική νησιώτισσά!) Όσο για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σε νησιά…τις λατρεύω! Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι οι βαριές βαλίτσες που συνοδεύουν πάντα τις διακοπές μου! Ναι…δυστυχώς είμαι μια από αυτές που κουβαλάνε τα διπλά ρούχα από αυτό που θα χρειαστούν! Φέτος , λέω να κάνω την αλλαγή!

Επειδή ξέρω ότι δεν είμαι η μοναδική στον κόσμο που επιλέγει να κουβαλάει την μισή ντουλάπα μαζί της όταν φεύγει για ένα τριήμερο, επισκέφθηκα το MMShowroom, και βρήκα τι χρειάζεται να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας για την παραλία.

Model photo

  1. Δύο παρεό . Λατρεύω τα παρεό! Είναι τόσο ελαφριά και συνδυάζονται άψογα με το ολόσωμο αλλά και το bikini. Μπορείς να το φορέσεις σαν maxi ή mini φούστα αλλά και σαν φόρεμα! Μην τα ξεχάσεις! (by MMShowroom)
  2. Ένα κιμονό. Τα κιμονό είναι υπέροχα και μπορείς με πολύ απλούς τρόπους να τα φορέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το βράδυ!
  3. Μια μεγάλη τσάντα! Στις διακοπές πρέπει να έχουμε αυτή τη μεγάλη τσάντα που χωράει μέσα…ακόμα και εσένα! Να επιλέξετε μια τσάντα σε nude χρωματισμούς ή και ψάθινη για να την συνδυάσετε εύκολα με όλα σας τα beachwear. (by MMShowroom)
  4. Ένα μικρό μαντήλι. Όσο περίεργο και να σου ακούγετε ένα μικρό μαντήλι μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις το look σου. Μπορείς να το βάλεις στα μαλλιά σου, να το δέσεις στην τσάντα σου, γύρω από το καπέλο σου ή να το φορέσεις στο λαιμό ή στον καρπό σου. (by MMShowroom)
  5. Ένα μικρό τσαντάκι. Φυσικά θα χρειαστείς και ένα μικρό τσαντάκι για τον πρωινό σου καφέ στα σοκάκια του νησιού, αλλά και για την βραδινή έξοδο! (by MMShowroom)
  6. Το μαγιό σου, το καπέλο σου, αντηλιακό και την καλή σου διάθεση!

Αυτά είναι όλα όσα θα χρειαστείς σαν beachwear για τις διακοπές σου! Συνδύασε τα έξυπνα και φτιάξε διαφορετικές εμφανίσεις! Ναι θα σου φτάσουν!

Bon voyage!

Όλα τα beachwear που επέλεξα είναι από το Maria Michopoulou Showroom.

Φωτογράφος: Ελένη Παυλίδη


Model photo

 

Model photoModel photoModel photo

Model photo

Model photo

Model photo

Model photo

You may also like